OSMANİYE / MERKEZ - Kırmacalı Şehit Mehmet Ünaldı Ortaokulu

Kırmacalı Şehit Mehmet Ünaldı Ortaokulu

Kırmacılı Köyü Gültepe Mah .Merkez/OSMANİYE
Vizyon
Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-ögretim programlarını, çevre faktörlerini de dikkate alarak imkânlar dâhilinde dünyada gelişmekte olan teknolojiden en iyi şekilde yararlanarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak. öğrencilerin kabiliyet ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak onları sosyal, kültürel, ekonomik, ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak, üst öğretim kurumlarına nitelikli öğrenciler yetiştirmek ve “Kırmacalı Orta Okulu” olarak eğitim ve öğretimin kalitesini arttırmak temel işlevimizdir.
Misyon
Okulumuzda; Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen, onları yaşam felsefesi olarak kabul eden milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bireylerin yetiştirildiği, demokratik yaşam felsefesinin herkes tarafından benimsendiği, insan haklarına saygının egemen olduğu, teknolojik ve bilimsel gelişmelerin herkes tarafından benimsenerek kullanıldığı, araştırmacı, bilgiyi hayata uygulayabilen bireylerin yetiştirildiği, öğrenmenin her fert için yaşam boyu devam ettiği ilkesinin her zaman temel ilke olarak kabul edildiği, Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliklerinin önemli bir parçası olarak, hizmetin yürütüldüğü bir çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
08:30-15.00
KÖY DOLMUŞLARI